Képzések

A Társaságunk által indítható tanfolyamainkat, a  képzések mezőben láthatja.

Az Önt érdeklő tanfolyamra rákattintva bővebb információval szolgál a honlap az adott képzésről.

Természetesen nem mindegyik tanfolyamot fogjuk az összes képzési helyszínen egyszerre indítani! Ezért kérjük érdeklődjön e-mailben, vagy telefonon kollégáinktól, hogy az Önt érdeklő tanfolyam éppen hol zajlik, vagy leghamarabb hol fog indulni az Ön megyéjében.

Felhívjuk kedves érdeklődőink figyelmét, hogy ne dőljenek be az alábbi, – bizonyos cégek által alkalmazott – trükköknek:

-Tanfolyami oktató cég nem fog 1-2 ezer fős településre tanfolyamot vinni, kizárólag ha onnan legalább 10 fő jelentkezett! (10 fő a minimum vizsgalétszám!)

-Vizsgadíjat, előleget csak a már elindított tanfolyamon fizessenek, mert ellenkező esetben vagy sohasem látják többet a pénzüket az oktatást szervezővel együtt. Vagy jobb esetben csak egy Öntől akár 50 km-re lévő oktatási helyszínre fogják Önt kényszeríteni a meghirdetetthez képest. Ön pedig természetesen menni fog a pénze után, hogy ne veszítse el azt!

A képzés megkezdése előtt írjanak Felnőttképzési szerződést, melyben szerepeljen összegszerűen a képzés és a vizsga díja! Ezeken felül semmilyen jogcímen nem jár díj az oktató cégnek! (A költségek időközbeni emelkedése nem indok!)